westcoast adventures

tavoitteemme

West Coast Adventures tarjoaa vauhdikkaita ja unohtumattomia kokemuksia. Jos haluat vuokrata vesijetin Kokkolassa, tai tarvitset räätälöityä tyky / tyhy pakettia yrityksellesi, niin meiltä sen saat. Toteutetaan yhdessä sinulle ja ystävillesi unohtumaton päivä!

Haluamme, että vesijetin vuokraaminen on helppoa, nopeaa, turvallista ja ennen kaikkea hauskaa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme opastaa ja neuvoo vesiskoottereiden käyttämisessä. Vinkkaamme parhaat nähtävyydet ja paikat Kokkolan vesistöillä. Voimme myös suunnitella kanssasi valmiin reitin, mitä seurata tai lähteä oppaaksi matkaan. 

mies istuu vesijetin päällä aurinkolasit päässä

Uskomattomia elämyksiä

Haluamme, että saat mahdollisimman paljon irti päivästäsi vesillä. Kokkolan vesistöillä on paljon nähtävää ja koettavaa. Kauniit kanavat, tankarin saari, luodonjärvi ja ihanat rantaravintolat ovat mahtavia paikkoja viettää lämmintä kesäpäivää. Ota vesijetti alle ja menoksi. Näiden kätkettyjen helmien tutkiminen ei ole koskaan ollut näin helppoa. 

Kutsumme sinut ja ystäväsi viettämään ikimuistoisen päivän kanssamme. Eilinen oli eilen ja huominen huomenna. Tänään on hyvä päivä heittäytyä ja nauttia elämästä. Lähtekää kanssamme seikkailulle. Olemme varmoja, että ette tule pettymäään! Letsgoooo! 

Toimintamme arvot

Me WCA:lla pyrimme toimimaan aina siten, kuten haluaisimme, että meille itsellemme tehtäisiin.

miten onnistuimme? 

Voit antaa meille palautetta, kehitysideoita risuja ja ruusuja, jotta voimme kehittää toimintaamme. Palautteesi on meille tärkeää.
    Viesti