yrityksille

Räätälöity kokonaisuus

Pidä huolta tärkeimmästä voimavarastasi. Työntekijöistäsi. Menestyvän yrityksen takana ovat tyytyväiset työntekijät!  

Tarjoamme yrityksille räätälöityjä kokonaisuuksia. Järjestämme pienet tai suuret yritysjuhlat, tyky / tyhy /, konferenssit ja asiakastapaamiset. Voimme järjestää, teille majoituksen, ruokailun, saunatilat ja muut aktiviteet. Vaihtoehtoja on monia!

Henkilökunnan virkistyspäivä on erittäin hyvä keino edistää työhyvinvointia ja kohottaa ryhmähenkeä!  Tiesithän, että tuloverolaissa (TVL 69 §) työnantajan työntekijöille järjestämä virkistys- ja harrastustoiminta on säädetty verovapaaksi eduksi. 
Koko yrityksen henkilöstölle tarkoitetun, työnantajan järjestämän virkistyspäivän kulut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia. 
Myös elinkeinotoimintaa harjoittavan yhtiön edustuskuluista 50 % on vähennyskelpoista yhtiön tuloverotuksessa. Varmista kirjanpitäjältäsi, että otat talteen tämän huippu edun!

Ota yhteyttä, niin järjestetään teille huippu päivä! 

ESIMERKKEJÄ YRITYSPAKETEISTA

VESIJETTIPAKETTI 5-10 HENKILÖÄ alkaen 99€

Kolmen tunnin vesijettivuokraus 5-10 henkilölle. Sisältää koulutuksen vesijetin käyttämiseen ja tarvittavat välineet, kuten pelastusliivit. Voitte myös pyytää oppaan opastamaan ja neuvomaan parhaat reitit ja vinkit. 

Hinta alkaen 99€ / henkilö 

VESIJETTISAFARI 10-20 henkilöä alkaen 74.50€

Sisältää opastetun kiertoajelun porrastetusti max, 10 henkilön ryhmissä. Opas neuvoo ja opastaa vesijettien käytössä ja vie teidät katsomaan Kokkolan vesistöjen parhaat helmet. Kun tehdään porrastettuja Safareita, suosittelemme, ottamaan pakettiin saunatilat tai jonkun muun paikan jossa muu porukka voi viettää yhdessä aikaa kun toiset vesijetteilevät. Toinen vaihtoehto on ottaa koko porukalle hotellihuoneet Kokkolan vanhan kaupungin läheltä ja toinen ryhmä tutustuu Kokkolan kaupunkiin ja safarin jälkeen hotellilla vaihto. Vaihtoehtoja on monia. 

Hinta 20 henkilölle alkaen 74.50€ 

PALJON VAIHTOEHTOJA JA MAHDOLLISUUKSIA!

Kaikki ylläesitetyt hinnat ja tuotekuvaukset ovat raakoja vedoksia mahdollisuuksista, joita voimmme tarjota. Olemme joustavia ja haluamme suunnitella juuri teidän tarpeisiinne sopivan päivän. Pystymme räätälöimään erihintaisia paketteja kaikille sopiviksi kokoanaisuuksiksi. Sinun ei tarvitse olla paikallinen toimija vaan voimme järjestää teille majoituksen taatusti kilapilukykyiseen hintaan. Kokkolan rautatieasemalta on hyvät yhteydet ja pääsette vaikka samaksi illaksi kotiin. Pystymme palvelemaan erikokoisia porukoita ketterästi. Ota rohkeasti yhteyttä, niin suunnitellaan teille sopiva paketti. 

ota yhteyttä ja järjestetään teille ikimuistoinen päivä!

Soittamalla saat meidät heti kiinni!

Soita, tekstaa tai whatsappaa meille

Nicky 040 7711 433 (FI/SWE/ENG) Miika 040 7712 765 (FI/ENG)

Sähköposti

varaukset@westcoastadventures.fi
    Viesti